Ročna svetilka je nekaj, kar definitivno nosim konstantno okoli. Velikokrat mi je že prišla prav in ravno zato se mi zdi prav, da jo imam vsepovsod s sabo. Nikoli ne veš, kdaj se boš znašel v neki temni situaciji, kjer te bo ročna svetilka lahko res dobro pomagala. Seveda sem si kupila tudi več ročnih svetilk, saj sem veliko jih tudi potrebovala doma. Doma imam eno ročno svetilko na nočni omarici, saj hodim ponoči na stranišče. Ena ročna svetilka je bila zunaj na terasi, saj nisem želela prižigati velike noči zaradi komarjev in podobno. 2 ročni svetilki pa sta definitivno konstantno v moji torbi. Ena je lahko tudi v moji jakni.

Ročna svetilka mi je že marsikdaj rešila kakšno situacijo

Doma imam namreč tudi psa, ki ga moram velikokrat peljati zvečer na sprehod. Vedno greva na sprehod ob takšni uri, ko je še svetlo, a domov pridem vedno po temi. To mi seveda ni všeč, saj teme res ne maram. Ravno, zato je v mojem žepu ročna svetilka. Ročna svetilka me je rešila že v marsikateri situaciji. Enkrat sem se tudi znašla v dvigalu. Dvigalo je seveda ugasnilo in stala sem sredi ničesar v temi. Dokler so prišli delavci ter mi pomagali, sem bila seveda v totalni temi. Če takrat ne bi imela ročne svetilke, bi bilo res zelo težko, saj me je res strah teme v določenih situacijah.

Hvala bogu, pa sem imela ročno svetilko pri sebi in tako sem si lahko vsaj svetila v tistem majhnem prostoru, dokler niso prišli delavci. Od takrat naprej definitivno nosim ročne svetilke tudi v jakni. Res nikoli ne veš, kdaj se lahko karkoli zgodi in tako si potem lahko vsaj malo boljše volje. Ročna svetilka pride seveda prav tudi ponoči doma, saj moj fant zelo hitro lahko začnejo komplicirati. Sam se načeloma zelo hitro zbudi. Ravno zato ne smemo prižigati velike luči, saj drugače bi ga zbudila. Ravno zato imam ročno svetilko, s katero si posvetim ponoči in grem lepo tiho na stranišče.