Vsaka stvar, ki se ti pojavlja neprestano sigurno ni fajn. Tako se meni vsake toliko na novo pojavi ganglion, čeprav sem ga že dvakrat punktiral, ker so mi tako svetovali zdravniki. Ko sem se potožil enemu fizioterapevtu, mi je povedal, da je za ganglion najboljše če poči sam, pri punktiranju se po navadi res zgodi to, da se ponavlja. 

Jaz sem to slišal, sam sem želel operacijo, pa so rekli, da zaradi brazgotin ni fajn, zato sem se odločil za punktiranje, samo sedaj imam jaz tega počasi dovolj, ker se mi ganglion non stop pojavlja nazaj. Kako bi bil vesel, da bi mi sam od sebe počil, pa mi nikoli, da pa bi si sam upal kaj narediti pa res nočem. Tako sem prosil fizioterapevta, če m

ogoče on lahko kaj stori. Pa tudi ni bilo uspeha. Tako sem se odločil za ponovno punktiranje, kaj pa sem hotel drugega. 

Sedaj sem ganglion punktiral tretjič, malo sem tudi vprašal zakaj se mi pojavlja, da naj to pošteno punktirajo, da nič ne ostane. Res sem bil naveličan tega, kdo pa ne bi bil. Se prav spominjam, ko sem si prvič punktiral, takrat sem bil prepričan, da si bom to naredil in bo mir. Sedaj pa grem že tretjič. Mogoče pa tokrat uspe. Edino razlik, ki sem naredil, je bila ta, da sem šel drugam in si nisem dal punktirati ganglion tam, kot sem si sedaj dal že dvakrat. Mogoče pa bo punkcija drugod uspešnejša. 

Če se mi še enkrat pojavi, potem pa bom šel na operacijo, jaz se tega ne bom šel več, kajti to je res že preveč, da se mi ganglion vedno pojavi nazaj. Jaz tega ne bom več prenašal in odločitev, da grem potem na operativni poseg je 100 %, pa me sploh ne zanima več, če bom imel brazgotine ali ne.