Ja, vsi, ki poznate Breitling ure dobro veste, da so precej drage ure in si je ne more privoščiti ravno vsak. Tudi jaz sem se zavedal, koliko takšna ura stane, ampak sem si jo res želel in tako sem si vedno rekel, če bom kdaj v življenju uspel si bom pa kupil takšno uro. 

Ne znam vam povedati občutkov, ampak to mi je vedno pomagalo, da je ta želja po Breitling uri obstajala, da me je gnalo naprej. Danes lahko rečem, da sem zaradi te ure uspel, ker sem neprestano imel v glavi, da moram uspeti, ker si bom privoščil to uro. 

Ko sem povedal svojemu prijatelju, kaj si želim kupiti, mi je rekel, da si lahko privoščim za ta denar kaj drugega, ne pa Breitling ure. Lahko bi si privoščil dober avto, motor, bazen, potovanje, čoln …

Tako, da se s prijateljem o tem nisem več pogovarjal, ker me ni razumel, da si jaz želim te Breitling ure že od nekdaj. Zakaj si jo želim, še sam ne znam povedati, verjetno pa je povezano z mojim uspehom. 

Leta so tekla in jaz sem uspeval. Prišel je dan, ko je padla odločitev in to za moj 50 rojstni dan. Ne, ni bilo tako hitro, kar veliko let je preteklo, da sem uspel in da sem imel toliko denarja, da min i bilo težko kupiti Breitling ure. Danes, ko pogledam za nazaj vidim, kako me je pot vodila po pravi poti, kako sem bil prepričan, da mi bo uspelo in mi tudi je. 

Danes ne vem, ali bi se še enkrat podal po tej poti, bila je dolga in naporna. Res sem imel voljo zaradi Breitling ure, ampak to je bil previsoko zastavljen cilj. Moral bi izbrati manjši cilj, ta cilj je bil predolg, trajal je leta in leta.