Pa sem tudi sam prišel v situacijo, ko mi kasko ni pokrival nadomestnega vozila in sem vozilo nujno potreboval. Tako sem se pozanimal in ugotovil kje je najugodnejši najem vozil, kajti avto sem nujno potreboval. Bil sem presenečen, kajti vse več je te storitve in lahko sem izbiral med različnimi ponudniki, predenj pa sem se odločil, sem probal izbrati najboljšega. 

Še nikoli si nisem potreboval najeti vozilo, ker nikoli nisem bil brez njega. Moram priznati, da sem bil jezen, ker mi kasko ni pokrival nadomestnega vozila, ker sem bil prepričan, da ima to urejeno. Je pa res, da tega ne kontroliraš vsak dan in le redko potrebuješ kasko. No, pa sem prišel v to situacijo, ko sem kasko potreboval in takrat sem ostal brez avta. Ker imam družino, to enostavno ni šlo. Edina rešitev je bila najem vozila, da sem lahko vse skupaj organiziral. Je pa res, da me je bilo strah stroška, ker sem avto potreboval cel teden in 5 dni najema vozil sigurno ni poceni. Člvoek mora včasih razmisliti, kaj je zanj boljše in jaz sem se zavedal, da če bom ostal brez avta, da bo tisti teden cel kaos. 

Najugodnejši najem vozil

Tako sem žal imel ta strošek, ampak vseeno sem bil vesel, da obstaja dokaj ugoden najem vozil, da sem lahko tisti teden normalno funkcioniral, drugače bi imel veliko težav. Še dobro, da živim v velikem mestu in sem lahko izbiral med ponudniki, ker jih je kar veliko. Tako sem sam imel zelo lepo izkušnjo glede tega, tako, da vedno ko bom potreboval avto, si ga bom najel pri njih. Resnično so se izkazali za dobro sodelovanje in na koncu so oni prišli po svoj avto, tako, da sem se jaz lahko odpeljal domov z svojim. Imeti lepo izkušnjo v novi situaciji je nekaj kar si človek zapolni in tako sem sam imel zelo lepo izkušnjo, ker je bil moj najem vozil varen in vreden zaupanja.